Κωνσταντουλάκης Ευστράτιος

DDS. MSc. Χειρουργός Οδοντίατρος
Ειδικευμένος στην προσθετική και στα οδοντικά εμφυτεύματα

Η πρώτη σας επίσκεψη

Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Η πρώτη σας επίσκεψη θα διαρκέσει 30 λεπτά περίπου. Αρχικά θα ενημερωθείτε για τις δυνατότητες της Οδοντιατρικής , θα λάβουμε ένα πλήρες Ιατρικό και Οδοντιατρικό ιστορικό, θα συζητήσουμε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες και θα προχωρήσουμε σε έναν ενδελεχή κλινικό έλεγχο της στοματικής σας κοιλότητας. Εάν κριθεί αναγκαίο, θα λάβουμε ακτινογραφίες της προβληματικής περιοχής ή αποτυπώματα της οδοντοστοιχίας σας. Εάν το περιστατικό θεωρηθεί επείγον η θεραπεία θα ξεκινήσει άμεσα και με απόλυτη προτεραιότητα ως προς τα υπόλοιπα ραντεβού της ημέρας. Μόλις ολοκληρωθεί η εξέταση θα συζητήσουμε για τις εναλλακτικές λύσεις αποκατάστασης και θα σας δοθεί γραπτώς ένα γενικό σχέδιο θεραπείας που θα εμπεριέχει και το κόστος της.

AΓΧΩΔΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ
Όπως είναι φυσικό, ελάχιστοι άνθρωποι απολαμβάνουν την επίσκεψη στον Οδοντίατρο!Μάλιστα ορισμένοι αισθάνονται ιδιαίτερο άγχος. Οι ασθενείς αυτοί αποτελούν ειδική κατηγορία και για το λόγο αυτό αφιερώνεται ξεχωριστή συνεδρία προκειμένου να προσαρμοστούν στο περιβάλλον και να λάβουν την κατάλληλη πληροφόρηση καθώς και την αναγκαία ψυχολογική υποστήριξη προκειμένου να ξεπεράσουν τις όποιες φοβίες τους.

ΠΑΙΔΙΑ
Τα παιδιά είναι ασθενείς με ιδιαίτερες ανάγκες.
Στο ιατρείο μας δεν πραγματοποιούμε οδοντιατρικές εργασίες σε παιδιά κάτω των 12 ετών, αλλά τα παραπέμπουμε σε ειδικό παιδοδοντίατρο.

Διαβάστηκε 2448 φορές